Brødrene Møll A/S

Historien

FRA CYKEL TIL BIL

Brødrene Møll A/S blev i 1928 startet af brødrene Ejnar og Peter Møller Møll som et cykel- og motorværksted.

Op til krigen forhandlede Brødrene Møll Opel biler, men efter krigen i 1945 blev Opel mærket skiftet ud med Citroën og senere det amerikanske mærke Nash. Stedet hvor Brødrene Møll startede var i Østergade, men huset som firmaet startede i er her desværre ikke mere i dag, men den havde beliggenhed der hvor man finder Sportsmaster i dag. I 1951 valgte Brødrene Møll igen at skifte bil mærket ud med et nyt, nemlig Volkswagen, og der blev ialt solgt 6 nye folkevogne fra adressen i Østergade 28 det år.

Der blev hurtigt trang med pladsen i Østergade, så man valgte derfor i 1957 at bygge på Frederikshavnsvej, hvor der var udstilling til 3 biler, servicestation, værksted, og 6 medarbejder. Børge Thomsen kom til virksomheden i 1961 og Ejnar Møll´s søn Torben Møll i 1966, og de to kommer til at drive forretningen sammen i en lang årrække.

Fra 6 biler i 1951 til 153 biler i 1965.

fra 1960erne til 1990erne begynder det virkelig at tage fart, flere og flere vælger at købe det populære tyske bilmærke. Der bliver derfor udvidet, og man valgte at købe nabogrunden og bygge en salshal, og i 1978 byggede man et karosseri- og malerværksted, og værkstedet blev udvidet til det dobbelte. Den nuværende eneejer, blev ansat i 1980, og et generationskifte sættes i gang i starten af 90érne

Det samlede medarbejderstab var i 1992 på i alt 32 medarbejder.

idag ejes forretningen af Heine Jensen, som har 35 medarbejder ansat, i mange forskellige afdelinger, maler- og karosseriværksted, menkanisk værksted, klargøring, reservedelslager, administration, biludlejning, salgsafdeling og erhversafdeling.

Så du kan trygt handle din næste bil hos Brødrene Møll, vi har mange års erfaring.

Her ses en gammel faktura fra 1955:

Klik for at indsætte